Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Knez, P. (2020). Nutritivni i zdravstveni učinci sastojaka i metabolita nastalih fermentacijom kombucha napitka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367269
Knez, Petra. "Nutritivni i zdravstveni učinci sastojaka i metabolita nastalih fermentacijom kombucha napitka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367269
Knez, Petra. "Nutritivni i zdravstveni učinci sastojaka i metabolita nastalih fermentacijom kombucha napitka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367269
Knez, P. (2020). 'Nutritivni i zdravstveni učinci sastojaka i metabolita nastalih fermentacijom kombucha napitka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367269
Knez P. Nutritivni i zdravstveni učinci sastojaka i metabolita nastalih fermentacijom kombucha napitka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367269
P. Knez, "Nutritivni i zdravstveni učinci sastojaka i metabolita nastalih fermentacijom kombucha napitka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367269