Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Klapan, A. (2020). Evaluacija longitudinalne studije ˝stav o funkcionalnoj hrani˝ (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488410
Klapan, Andrea. "Evaluacija longitudinalne studije ˝stav o funkcionalnoj hrani˝." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488410
Klapan, Andrea. "Evaluacija longitudinalne studije ˝stav o funkcionalnoj hrani˝." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488410
Klapan, A. (2020). 'Evaluacija longitudinalne studije ˝stav o funkcionalnoj hrani˝', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488410
Klapan A. Evaluacija longitudinalne studije ˝stav o funkcionalnoj hrani˝ [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488410
A. Klapan, "Evaluacija longitudinalne studije ˝stav o funkcionalnoj hrani˝", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:488410