Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Pranjić, D. (2020). Primjena konvencionalnih i inovativnih metoda u ekstrakciji bioaktivnih sastojaka dobričice (Glechoma hederacea L.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:016823
Pranjić, Daria. "Primjena konvencionalnih i inovativnih metoda u ekstrakciji bioaktivnih sastojaka dobričice (Glechoma hederacea L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:016823
Pranjić, Daria. "Primjena konvencionalnih i inovativnih metoda u ekstrakciji bioaktivnih sastojaka dobričice (Glechoma hederacea L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:016823
Pranjić, D. (2020). 'Primjena konvencionalnih i inovativnih metoda u ekstrakciji bioaktivnih sastojaka dobričice (Glechoma hederacea L.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:016823
Pranjić D. Primjena konvencionalnih i inovativnih metoda u ekstrakciji bioaktivnih sastojaka dobričice (Glechoma hederacea L.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:016823
D. Pranjić, "Primjena konvencionalnih i inovativnih metoda u ekstrakciji bioaktivnih sastojaka dobričice (Glechoma hederacea L.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:016823