Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Sigeti, A. (2014). Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597023
Sigeti, Ana. "Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597023
Sigeti, Ana. "Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597023
Sigeti, A. (2014). 'Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597023
Sigeti A. Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597023
A. Sigeti, "Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597023