Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Klinar, M. (2019). Energijska vrijednost i stabilnost boje tijekom ubrzanog starenja raznih vrsta craft piva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492060
Klinar, Marijan. "Energijska vrijednost i stabilnost boje tijekom ubrzanog starenja raznih vrsta craft piva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492060
Klinar, Marijan. "Energijska vrijednost i stabilnost boje tijekom ubrzanog starenja raznih vrsta craft piva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492060
Klinar, M. (2019). 'Energijska vrijednost i stabilnost boje tijekom ubrzanog starenja raznih vrsta craft piva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492060
Klinar M. Energijska vrijednost i stabilnost boje tijekom ubrzanog starenja raznih vrsta craft piva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492060
M. Klinar, "Energijska vrijednost i stabilnost boje tijekom ubrzanog starenja raznih vrsta craft piva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492060