diplomski rad
Svojstva poliolefina i biomaterijala za pakiranje hrane

Jadrejčić, Erik
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za pakiranje hrane

Citirajte ovaj rad

Jadrejčić, E. (2020). Svojstva poliolefina i biomaterijala za pakiranje hrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693492

Jadrejčić, Erik. "Svojstva poliolefina i biomaterijala za pakiranje hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693492

Jadrejčić, Erik. "Svojstva poliolefina i biomaterijala za pakiranje hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693492

Jadrejčić, E. (2020). 'Svojstva poliolefina i biomaterijala za pakiranje hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693492

Jadrejčić E. Svojstva poliolefina i biomaterijala za pakiranje hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693492

E. Jadrejčić, "Svojstva poliolefina i biomaterijala za pakiranje hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693492

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.