diplomski rad
Utvrđivanje prisutnosti glutena u različitim sortama riže ELISA metodom

Gulin, Mihaela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Gulin, M. (2020). Utvrđivanje prisutnosti glutena u različitim sortama riže ELISA metodom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438954

Gulin, Mihaela. "Utvrđivanje prisutnosti glutena u različitim sortama riže ELISA metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438954

Gulin, Mihaela. "Utvrđivanje prisutnosti glutena u različitim sortama riže ELISA metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438954

Gulin, M. (2020). 'Utvrđivanje prisutnosti glutena u različitim sortama riže ELISA metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438954

Gulin M. Utvrđivanje prisutnosti glutena u različitim sortama riže ELISA metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438954

M. Gulin, "Utvrđivanje prisutnosti glutena u različitim sortama riže ELISA metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:438954

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.