Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Kralj, J. (2020). Frakcioniranje polifenolnih spojeva – razvoj metodologije i primjena na mahuni graška (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021292
Kralj, Jelena. "Frakcioniranje polifenolnih spojeva – razvoj metodologije i primjena na mahuni graška." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021292
Kralj, Jelena. "Frakcioniranje polifenolnih spojeva – razvoj metodologije i primjena na mahuni graška." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021292
Kralj, J. (2020). 'Frakcioniranje polifenolnih spojeva – razvoj metodologije i primjena na mahuni graška', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021292
Kralj J. Frakcioniranje polifenolnih spojeva – razvoj metodologije i primjena na mahuni graška [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021292
J. Kralj, "Frakcioniranje polifenolnih spojeva – razvoj metodologije i primjena na mahuni graška", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:021292