Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Kuzmić, I. (2020). Trajnost keksa bez šećera s dodatkom nusproizvoda prosa i heljde (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877062
Kuzmić, Ivana. "Trajnost keksa bez šećera s dodatkom nusproizvoda prosa i heljde." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877062
Kuzmić, Ivana. "Trajnost keksa bez šećera s dodatkom nusproizvoda prosa i heljde." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877062
Kuzmić, I. (2020). 'Trajnost keksa bez šećera s dodatkom nusproizvoda prosa i heljde', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877062
Kuzmić I. Trajnost keksa bez šećera s dodatkom nusproizvoda prosa i heljde [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877062
I. Kuzmić, "Trajnost keksa bez šećera s dodatkom nusproizvoda prosa i heljde", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877062