Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za pakiranje hrane
Citirajte ovaj rad
Buljan, J. (2020). Barijerna i mehanička svojstva jestivih filmova od kitozana s ekstraktom sjemenki grožđa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758539
Buljan, Josipa. "Barijerna i mehanička svojstva jestivih filmova od kitozana s ekstraktom sjemenki grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758539
Buljan, Josipa. "Barijerna i mehanička svojstva jestivih filmova od kitozana s ekstraktom sjemenki grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758539
Buljan, J. (2020). 'Barijerna i mehanička svojstva jestivih filmova od kitozana s ekstraktom sjemenki grožđa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758539
Buljan J. Barijerna i mehanička svojstva jestivih filmova od kitozana s ekstraktom sjemenki grožđa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758539
J. Buljan, "Barijerna i mehanička svojstva jestivih filmova od kitozana s ekstraktom sjemenki grožđa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758539