Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Romac, A. (2020). Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391
Romac, Anamarija. "Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391
Romac, Anamarija. "Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391
Romac, A. (2020). 'Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391
Romac A. Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391
A. Romac, "Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391