završni rad
Različiti postupci proizvodnje etanola na melasi šećerne repe

Alen Kostić (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Kostić, A. (2014). Različiti postupci proizvodnje etanola na melasi šećerne repe (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134690

Kostić, Alen. "Različiti postupci proizvodnje etanola na melasi šećerne repe." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134690

Kostić, Alen. "Različiti postupci proizvodnje etanola na melasi šećerne repe." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134690

Kostić, A. (2014). 'Različiti postupci proizvodnje etanola na melasi šećerne repe', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134690

Kostić A. Različiti postupci proizvodnje etanola na melasi šećerne repe [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134690

A. Kostić, "Različiti postupci proizvodnje etanola na melasi šećerne repe", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134690