Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Kabinet za procese pripreme hrane
Citirajte ovaj rad
Mandić Andačić, I. (2019). Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867656
Mandić Andačić, Ivana. "Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867656
Mandić Andačić, Ivana. "Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867656
Mandić Andačić, I. (2019). 'Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867656
Mandić Andačić I. Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867656
I. Mandić Andačić, "Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867656