završni rad
Karakterizacija bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom frakcioniranja polifenolnih spojeva

Žepić, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Žepić, I. (2021). Karakterizacija bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom frakcioniranja polifenolnih spojeva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:797422

Žepić, Ivana. "Karakterizacija bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom frakcioniranja polifenolnih spojeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:797422

Žepić, Ivana. "Karakterizacija bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom frakcioniranja polifenolnih spojeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:797422

Žepić, I. (2021). 'Karakterizacija bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom frakcioniranja polifenolnih spojeva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:797422

Žepić I. Karakterizacija bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom frakcioniranja polifenolnih spojeva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:797422

I. Žepić, "Karakterizacija bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) primjenom frakcioniranja polifenolnih spojeva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:797422

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.