Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Odak, K. I. (2021). Utjecaj proteina graška na porast mišićne mase prilikom vježbanja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:437722
Odak, Katarina Ivona. "Utjecaj proteina graška na porast mišićne mase prilikom vježbanja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:437722
Odak, Katarina Ivona. "Utjecaj proteina graška na porast mišićne mase prilikom vježbanja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:437722
Odak, K. I. (2021). 'Utjecaj proteina graška na porast mišićne mase prilikom vježbanja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:437722
Odak KI. Utjecaj proteina graška na porast mišićne mase prilikom vježbanja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:437722
K. I. Odak, "Utjecaj proteina graška na porast mišićne mase prilikom vježbanja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:437722