prikaz prve stranice dokumenta Reakcije preosjetljivosti na hranu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Reakcije preosjetljivosti na hranu

Čučković, Florentina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Čučković, F. (2014). Reakcije preosjetljivosti na hranu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473224

Čučković, Florentina. "Reakcije preosjetljivosti na hranu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473224

Čučković, Florentina. "Reakcije preosjetljivosti na hranu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473224

Čučković, F. (2014). 'Reakcije preosjetljivosti na hranu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473224

Čučković F. Reakcije preosjetljivosti na hranu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473224

F. Čučković, "Reakcije preosjetljivosti na hranu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473224

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.