Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Gradečki, L. (2021). Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na sintezu okratoksina A (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796217
Gradečki, Laura. "Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na sintezu okratoksina A." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796217
Gradečki, Laura. "Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na sintezu okratoksina A." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796217
Gradečki, L. (2021). 'Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na sintezu okratoksina A', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796217
Gradečki L. Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na sintezu okratoksina A [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796217
L. Gradečki, "Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na sintezu okratoksina A", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796217