završni rad
Utjecaj procesa sušenja na antioksidacijsku aktivnost bundeve

Ligutić, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za procese pripreme hrane

Citirajte ovaj rad

Ligutić, P. (2021). Utjecaj procesa sušenja na antioksidacijsku aktivnost bundeve (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335199

Ligutić, Petra. "Utjecaj procesa sušenja na antioksidacijsku aktivnost bundeve." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335199

Ligutić, Petra. "Utjecaj procesa sušenja na antioksidacijsku aktivnost bundeve." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335199

Ligutić, P. (2021). 'Utjecaj procesa sušenja na antioksidacijsku aktivnost bundeve', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335199

Ligutić P. Utjecaj procesa sušenja na antioksidacijsku aktivnost bundeve [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335199

P. Ligutić, "Utjecaj procesa sušenja na antioksidacijsku aktivnost bundeve", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335199

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.