Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Baterl, P. (2021). Primjena konceptualnih modela u planiranju školske prehrane za djecu oboljelu od šećerne bolesti (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812886
Baterl, Paula. "Primjena konceptualnih modela u planiranju školske prehrane za djecu oboljelu od šećerne bolesti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812886
Baterl, Paula. "Primjena konceptualnih modela u planiranju školske prehrane za djecu oboljelu od šećerne bolesti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812886
Baterl, P. (2021). 'Primjena konceptualnih modela u planiranju školske prehrane za djecu oboljelu od šećerne bolesti', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812886
Baterl P. Primjena konceptualnih modela u planiranju školske prehrane za djecu oboljelu od šećerne bolesti [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812886
P. Baterl, "Primjena konceptualnih modela u planiranju školske prehrane za djecu oboljelu od šećerne bolesti", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812886