Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Oraščanin, A. (2021). Utjecaj lipoksigenaze na senzorsku kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492658
Oraščanin, Adna. "Utjecaj lipoksigenaze na senzorsku kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492658
Oraščanin, Adna. "Utjecaj lipoksigenaze na senzorsku kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492658
Oraščanin, A. (2021). 'Utjecaj lipoksigenaze na senzorsku kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492658
Oraščanin A. Utjecaj lipoksigenaze na senzorsku kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492658
A. Oraščanin, "Utjecaj lipoksigenaze na senzorsku kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492658