Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Kabinet za bioinformatiku
Citirajte ovaj rad
Ćaleta, A. (2021). Usporedba klasičnog nutricionističkog i nutrigenomičkog pristupa u personalizaciji prehrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567137
Ćaleta, Anna. "Usporedba klasičnog nutricionističkog i nutrigenomičkog pristupa u personalizaciji prehrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567137
Ćaleta, Anna. "Usporedba klasičnog nutricionističkog i nutrigenomičkog pristupa u personalizaciji prehrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567137
Ćaleta, A. (2021). 'Usporedba klasičnog nutricionističkog i nutrigenomičkog pristupa u personalizaciji prehrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567137
Ćaleta A. Usporedba klasičnog nutricionističkog i nutrigenomičkog pristupa u personalizaciji prehrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567137
A. Ćaleta, "Usporedba klasičnog nutricionističkog i nutrigenomičkog pristupa u personalizaciji prehrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567137