Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Jerak, B. (2021). Određivanje udjela ukupnih fenola u uzorcima planinske jarebike (Sorbus aucuparia L.) s različitih lokaliteta (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997680
Jerak, Božica. "Određivanje udjela ukupnih fenola u uzorcima planinske jarebike (Sorbus aucuparia L.) s različitih lokaliteta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997680
Jerak, Božica. "Određivanje udjela ukupnih fenola u uzorcima planinske jarebike (Sorbus aucuparia L.) s različitih lokaliteta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997680
Jerak, B. (2021). 'Određivanje udjela ukupnih fenola u uzorcima planinske jarebike (Sorbus aucuparia L.) s različitih lokaliteta', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997680
Jerak B. Određivanje udjela ukupnih fenola u uzorcima planinske jarebike (Sorbus aucuparia L.) s različitih lokaliteta [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997680
B. Jerak, "Određivanje udjela ukupnih fenola u uzorcima planinske jarebike (Sorbus aucuparia L.) s različitih lokaliteta", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997680