Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za pakiranje hrane
Citirajte ovaj rad
Bionda, H. (2021). Priprema jestivog biofilma od kitozana i gume arabike s dodatkom ekstrakta sjemenki grožđa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952030
Bionda, Helena. "Priprema jestivog biofilma od kitozana i gume arabike s dodatkom ekstrakta sjemenki grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952030
Bionda, Helena. "Priprema jestivog biofilma od kitozana i gume arabike s dodatkom ekstrakta sjemenki grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952030
Bionda, H. (2021). 'Priprema jestivog biofilma od kitozana i gume arabike s dodatkom ekstrakta sjemenki grožđa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952030
Bionda H. Priprema jestivog biofilma od kitozana i gume arabike s dodatkom ekstrakta sjemenki grožđa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952030
H. Bionda, "Priprema jestivog biofilma od kitozana i gume arabike s dodatkom ekstrakta sjemenki grožđa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952030