Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Šuljić, I. (2021). Upalni potencijal prehrane s obzirom na stupanj zastupljenosti namirnica biljnog podrijetla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153722
Šuljić, Ivana. "Upalni potencijal prehrane s obzirom na stupanj zastupljenosti namirnica biljnog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153722
Šuljić, Ivana. "Upalni potencijal prehrane s obzirom na stupanj zastupljenosti namirnica biljnog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153722
Šuljić, I. (2021). 'Upalni potencijal prehrane s obzirom na stupanj zastupljenosti namirnica biljnog podrijetla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153722
Šuljić I. Upalni potencijal prehrane s obzirom na stupanj zastupljenosti namirnica biljnog podrijetla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153722
I. Šuljić, "Upalni potencijal prehrane s obzirom na stupanj zastupljenosti namirnica biljnog podrijetla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153722