diplomski rad
Određivanje aromatičnih tvari u listu smokve (Ficus carica L.) plinskom kromatografijom uz masenu spektrometriju (GC-MS)

Ljubas, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Ljubas, A. (2021). Određivanje aromatičnih tvari u listu smokve (Ficus carica L.) plinskom kromatografijom uz masenu spektrometriju (GC-MS) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844912

Ljubas, Ana. "Određivanje aromatičnih tvari u listu smokve (Ficus carica L.) plinskom kromatografijom uz masenu spektrometriju (GC-MS)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844912

Ljubas, Ana. "Određivanje aromatičnih tvari u listu smokve (Ficus carica L.) plinskom kromatografijom uz masenu spektrometriju (GC-MS)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844912

Ljubas, A. (2021). 'Određivanje aromatičnih tvari u listu smokve (Ficus carica L.) plinskom kromatografijom uz masenu spektrometriju (GC-MS)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844912

Ljubas A. Određivanje aromatičnih tvari u listu smokve (Ficus carica L.) plinskom kromatografijom uz masenu spektrometriju (GC-MS) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844912

A. Ljubas, "Određivanje aromatičnih tvari u listu smokve (Ficus carica L.) plinskom kromatografijom uz masenu spektrometriju (GC-MS)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844912

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.