Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Pavlić, K. (2021). Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana i ultrazvuka na aktivnost enzima ploda masline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063623
Pavlić, Kristian. "Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana i ultrazvuka na aktivnost enzima ploda masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063623
Pavlić, Kristian. "Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana i ultrazvuka na aktivnost enzima ploda masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063623
Pavlić, K. (2021). 'Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana i ultrazvuka na aktivnost enzima ploda masline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063623
Pavlić K. Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana i ultrazvuka na aktivnost enzima ploda masline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063623
K. Pavlić, "Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana i ultrazvuka na aktivnost enzima ploda masline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063623