završni rad
Telenutricionizam: online izrada i podrška u programu pravilne prehrane

Zovko, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Zovko, M. (2022). Telenutricionizam: online izrada i podrška u programu pravilne prehrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:111681

Zovko, Maja. "Telenutricionizam: online izrada i podrška u programu pravilne prehrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:111681

Zovko, Maja. "Telenutricionizam: online izrada i podrška u programu pravilne prehrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:111681

Zovko, M. (2022). 'Telenutricionizam: online izrada i podrška u programu pravilne prehrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:111681

Zovko M. Telenutricionizam: online izrada i podrška u programu pravilne prehrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:111681

M. Zovko, "Telenutricionizam: online izrada i podrška u programu pravilne prehrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:111681

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.