završni rad
Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak sušene papaje, brusnice i marelice

Akalović, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Akalović, P. (2022). Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak sušene papaje, brusnice i marelice (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380630

Akalović, Petra. "Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak sušene papaje, brusnice i marelice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380630

Akalović, Petra. "Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak sušene papaje, brusnice i marelice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380630

Akalović, P. (2022). 'Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak sušene papaje, brusnice i marelice', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380630

Akalović P. Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak sušene papaje, brusnice i marelice [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380630

P. Akalović, "Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak sušene papaje, brusnice i marelice", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380630

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.