Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Nikolić, M. (2022). Kompetitivna ekskluzija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894503
Nikolić, Maja. "Kompetitivna ekskluzija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894503
Nikolić, Maja. "Kompetitivna ekskluzija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894503
Nikolić, M. (2022). 'Kompetitivna ekskluzija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894503
Nikolić M. Kompetitivna ekskluzija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894503
M. Nikolić, "Kompetitivna ekskluzija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:894503