Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Kalčić, P. (2022). Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na inaktivaciju mikroorganizama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941729
Kalčić, Petra. "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na inaktivaciju mikroorganizama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941729
Kalčić, Petra. "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na inaktivaciju mikroorganizama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941729
Kalčić, P. (2022). 'Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na inaktivaciju mikroorganizama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941729
Kalčić P. Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na inaktivaciju mikroorganizama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941729
P. Kalčić, "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na inaktivaciju mikroorganizama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941729