Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Brunović, B. (2022). Stabilnost minimalno procesirane jabuke tretirane eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292491
Brunović, Barbara. "Stabilnost minimalno procesirane jabuke tretirane eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292491
Brunović, Barbara. "Stabilnost minimalno procesirane jabuke tretirane eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292491
Brunović, B. (2022). 'Stabilnost minimalno procesirane jabuke tretirane eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292491
Brunović B. Stabilnost minimalno procesirane jabuke tretirane eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292491
B. Brunović, "Stabilnost minimalno procesirane jabuke tretirane eteričnim uljem lovora (Laurus nobilis)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292491