Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Lalić, H. (2022). Funkcionalna karakterizacija izolata bakterija mliječne kiseline za primjenu u inhibiciji Helicobacter pylori (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162299
Lalić, Helena. "Funkcionalna karakterizacija izolata bakterija mliječne kiseline za primjenu u inhibiciji Helicobacter pylori." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162299
Lalić, Helena. "Funkcionalna karakterizacija izolata bakterija mliječne kiseline za primjenu u inhibiciji Helicobacter pylori." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162299
Lalić, H. (2022). 'Funkcionalna karakterizacija izolata bakterija mliječne kiseline za primjenu u inhibiciji Helicobacter pylori', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162299
Lalić H. Funkcionalna karakterizacija izolata bakterija mliječne kiseline za primjenu u inhibiciji Helicobacter pylori [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162299
H. Lalić, "Funkcionalna karakterizacija izolata bakterija mliječne kiseline za primjenu u inhibiciji Helicobacter pylori", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:162299