Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Citirajte ovaj rad
Miljanović, A. (2022). Inhibitory activity of propolis and essential oils against oomycete pathogens important in aquaculture (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175344
Miljanović, Anđela. "Inhibitory activity of propolis and essential oils against oomycete pathogens important in aquaculture." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175344
Miljanović, Anđela. "Inhibitory activity of propolis and essential oils against oomycete pathogens important in aquaculture." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175344
Miljanović, A. (2022). 'Inhibitory activity of propolis and essential oils against oomycete pathogens important in aquaculture', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175344
Miljanović A. Inhibitory activity of propolis and essential oils against oomycete pathogens important in aquaculture [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175344
A. Miljanović, "Inhibitory activity of propolis and essential oils against oomycete pathogens important in aquaculture", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175344