Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Crnić, I. (2021). Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6 (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519
Crnić, Irena. "Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519
Crnić, Irena. "Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519
Crnić, I. (2021). 'Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519
Crnić I. Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6 [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519
I. Crnić, "Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861519