završni rad
Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna

Glavina, Duje
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama

Citirajte ovaj rad

Glavina, D. (2022). Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482

Glavina, Duje. "Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482

Glavina, Duje. "Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482

Glavina, D. (2022). 'Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482

Glavina D. Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482

D. Glavina, "Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.