Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Ožvald, I. (2023). Učinak trotjedne dijete izrazito niskog sadržaja energije na primarna, oksidacijska i trajna oštećenja dna u pretilih osoba (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396389
Ožvald, Ivan. "Učinak trotjedne dijete izrazito niskog sadržaja energije na primarna, oksidacijska i trajna oštećenja dna u pretilih osoba." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396389
Ožvald, Ivan. "Učinak trotjedne dijete izrazito niskog sadržaja energije na primarna, oksidacijska i trajna oštećenja dna u pretilih osoba." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396389
Ožvald, I. (2023). 'Učinak trotjedne dijete izrazito niskog sadržaja energije na primarna, oksidacijska i trajna oštećenja dna u pretilih osoba', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396389
Ožvald I. Učinak trotjedne dijete izrazito niskog sadržaja energije na primarna, oksidacijska i trajna oštećenja dna u pretilih osoba [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396389
I. Ožvald, "Učinak trotjedne dijete izrazito niskog sadržaja energije na primarna, oksidacijska i trajna oštećenja dna u pretilih osoba", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396389