završni rad
Biodostupnost cinka

Laura Gežin (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Gežin, L. (2014). Biodostupnost cinka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075209

Gežin, Laura. "Biodostupnost cinka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075209

Gežin, Laura. "Biodostupnost cinka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075209

Gežin, L. (2014). 'Biodostupnost cinka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075209

Gežin L. Biodostupnost cinka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075209

L. Gežin, "Biodostupnost cinka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075209