Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Kabinet za bioinformatiku
Citirajte ovaj rad
Hadžić, E. (2024). Utjecaj topljivih prehrambenih vlakana na sportsku učinkovitost i odgodu umora u košarkaša (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393584
Hadžić, Edin. "Utjecaj topljivih prehrambenih vlakana na sportsku učinkovitost i odgodu umora u košarkaša." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393584
Hadžić, Edin. "Utjecaj topljivih prehrambenih vlakana na sportsku učinkovitost i odgodu umora u košarkaša." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393584
Hadžić, E. (2024). 'Utjecaj topljivih prehrambenih vlakana na sportsku učinkovitost i odgodu umora u košarkaša', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393584
Hadžić E. Utjecaj topljivih prehrambenih vlakana na sportsku učinkovitost i odgodu umora u košarkaša [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393584
E. Hadžić, "Utjecaj topljivih prehrambenih vlakana na sportsku učinkovitost i odgodu umora u košarkaša", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393584