Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Karin, M. (2023). Analiza stabilnosti modelnog proteina lizozima u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima na bazi različitih osmolita (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:282617
Karin, Marija. "Analiza stabilnosti modelnog proteina lizozima u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima na bazi različitih osmolita." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:282617
Karin, Marija. "Analiza stabilnosti modelnog proteina lizozima u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima na bazi različitih osmolita." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:282617
Karin, M. (2023). 'Analiza stabilnosti modelnog proteina lizozima u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima na bazi različitih osmolita', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:282617
Karin M. Analiza stabilnosti modelnog proteina lizozima u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima na bazi različitih osmolita [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:282617
M. Karin, "Analiza stabilnosti modelnog proteina lizozima u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima na bazi različitih osmolita", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:282617