Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Kabinet za osnove inženjerstva
Citirajte ovaj rad
Ćosić, M. (2022). Utjecaj vlage na fizikalna svojstva praškastih instant napitaka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142248
Ćosić, Martina. "Utjecaj vlage na fizikalna svojstva praškastih instant napitaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142248
Ćosić, Martina. "Utjecaj vlage na fizikalna svojstva praškastih instant napitaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142248
Ćosić, M. (2022). 'Utjecaj vlage na fizikalna svojstva praškastih instant napitaka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142248
Ćosić M. Utjecaj vlage na fizikalna svojstva praškastih instant napitaka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142248
M. Ćosić, "Utjecaj vlage na fizikalna svojstva praškastih instant napitaka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142248