Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Fumić, M. (2014). Informiranost, stavovi i upotreba dodataka prehrani među studentima Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta s obzirom na spol i studij (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419447
Fumić, Monika. "Informiranost, stavovi i upotreba dodataka prehrani među studentima Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta s obzirom na spol i studij." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419447
Fumić, Monika. "Informiranost, stavovi i upotreba dodataka prehrani među studentima Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta s obzirom na spol i studij." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419447
Fumić, M. (2014). 'Informiranost, stavovi i upotreba dodataka prehrani među studentima Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta s obzirom na spol i studij', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419447
Fumić M. Informiranost, stavovi i upotreba dodataka prehrani među studentima Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta s obzirom na spol i studij [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419447
M. Fumić, "Informiranost, stavovi i upotreba dodataka prehrani među studentima Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta s obzirom na spol i studij", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419447