Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Antunović, M. (2022). Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak suhih šljiva, grožđica i datulja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365007
Antunović, Marija. "Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak suhih šljiva, grožđica i datulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365007
Antunović, Marija. "Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak suhih šljiva, grožđica i datulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365007
Antunović, M. (2022). 'Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak suhih šljiva, grožđica i datulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365007
Antunović M. Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak suhih šljiva, grožđica i datulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365007
M. Antunović, "Proizvodnja kefirnog napitka uz dodatak suhih šljiva, grožđica i datulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365007