završni rad
Priprema hrane tehnikama molekularne gastronomije

Puškadija, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za procese pripreme hrane

Citirajte ovaj rad

Puškadija, V. (2022). Priprema hrane tehnikama molekularne gastronomije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787613

Puškadija, Valentina. "Priprema hrane tehnikama molekularne gastronomije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787613

Puškadija, Valentina. "Priprema hrane tehnikama molekularne gastronomije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787613

Puškadija, V. (2022). 'Priprema hrane tehnikama molekularne gastronomije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787613

Puškadija V. Priprema hrane tehnikama molekularne gastronomije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787613

V. Puškadija, "Priprema hrane tehnikama molekularne gastronomije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787613

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.