završni rad
Inkapsulacija soka aronije tehnikom sušenja raspršivanjem

Magnabosca, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Magnabosca, I. (2022). Inkapsulacija soka aronije tehnikom sušenja raspršivanjem (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594561

Magnabosca, Ivan. "Inkapsulacija soka aronije tehnikom sušenja raspršivanjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594561

Magnabosca, Ivan. "Inkapsulacija soka aronije tehnikom sušenja raspršivanjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594561

Magnabosca, I. (2022). 'Inkapsulacija soka aronije tehnikom sušenja raspršivanjem', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594561

Magnabosca I. Inkapsulacija soka aronije tehnikom sušenja raspršivanjem [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 12.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594561

I. Magnabosca, "Inkapsulacija soka aronije tehnikom sušenja raspršivanjem", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594561

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.