Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Varjačić, A. (2022). Utjecaj mikrobioloških i tehnoloških parametara na kemijski sastav i senzorska svojstva kombuche (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286272
Varjačić, Antonija. "Utjecaj mikrobioloških i tehnoloških parametara na kemijski sastav i senzorska svojstva kombuche." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286272
Varjačić, Antonija. "Utjecaj mikrobioloških i tehnoloških parametara na kemijski sastav i senzorska svojstva kombuche." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286272
Varjačić, A. (2022). 'Utjecaj mikrobioloških i tehnoloških parametara na kemijski sastav i senzorska svojstva kombuche', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286272
Varjačić A. Utjecaj mikrobioloških i tehnoloških parametara na kemijski sastav i senzorska svojstva kombuche [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 23.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286272
A. Varjačić, "Utjecaj mikrobioloških i tehnoloških parametara na kemijski sastav i senzorska svojstva kombuche", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286272