Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Dučkić, K. (2023). Mikroinkapsulacija bakterija mliječne kiseline producenata S-proteina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554527
Dučkić, Kristina. "Mikroinkapsulacija bakterija mliječne kiseline producenata S-proteina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554527
Dučkić, Kristina. "Mikroinkapsulacija bakterija mliječne kiseline producenata S-proteina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554527
Dučkić, K. (2023). 'Mikroinkapsulacija bakterija mliječne kiseline producenata S-proteina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554527
Dučkić K. Mikroinkapsulacija bakterija mliječne kiseline producenata S-proteina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554527
K. Dučkić, "Mikroinkapsulacija bakterija mliječne kiseline producenata S-proteina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:554527