Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Strbad, S. (2023). Udio proteina u uzorcima cvjetnog i livadnog meda, te medljikovca iz sezone 2022. (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757041
Strbad, Sara. "Udio proteina u uzorcima cvjetnog i livadnog meda, te medljikovca iz sezone 2022.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757041
Strbad, Sara. "Udio proteina u uzorcima cvjetnog i livadnog meda, te medljikovca iz sezone 2022.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757041
Strbad, S. (2023). 'Udio proteina u uzorcima cvjetnog i livadnog meda, te medljikovca iz sezone 2022.', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757041
Strbad S. Udio proteina u uzorcima cvjetnog i livadnog meda, te medljikovca iz sezone 2022. [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757041
S. Strbad, "Udio proteina u uzorcima cvjetnog i livadnog meda, te medljikovca iz sezone 2022.", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:757041