Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za pakiranje hrane
Citirajte ovaj rad
Knežević, I. (2022). Razvoj i karakterizacija filmova od karboksimetil celuloze i pektina za jestiva pakiranja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487703
Knežević, Ivona. "Razvoj i karakterizacija filmova od karboksimetil celuloze i pektina za jestiva pakiranja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487703
Knežević, Ivona. "Razvoj i karakterizacija filmova od karboksimetil celuloze i pektina za jestiva pakiranja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487703
Knežević, I. (2022). 'Razvoj i karakterizacija filmova od karboksimetil celuloze i pektina za jestiva pakiranja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487703
Knežević I. Razvoj i karakterizacija filmova od karboksimetil celuloze i pektina za jestiva pakiranja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487703
I. Knežević, "Razvoj i karakterizacija filmova od karboksimetil celuloze i pektina za jestiva pakiranja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487703