Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Gačić, M. (2023). Utjecaj dodatka prosa, rogača te kiselog tijesta na starenje bezglutenskog tankog kruha (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136498
Gačić, Matea. "Utjecaj dodatka prosa, rogača te kiselog tijesta na starenje bezglutenskog tankog kruha." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136498
Gačić, Matea. "Utjecaj dodatka prosa, rogača te kiselog tijesta na starenje bezglutenskog tankog kruha." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136498
Gačić, M. (2023). 'Utjecaj dodatka prosa, rogača te kiselog tijesta na starenje bezglutenskog tankog kruha', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136498
Gačić M. Utjecaj dodatka prosa, rogača te kiselog tijesta na starenje bezglutenskog tankog kruha [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136498
M. Gačić, "Utjecaj dodatka prosa, rogača te kiselog tijesta na starenje bezglutenskog tankog kruha", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136498