Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Vučemilo, N. (2022). Uspostava HACCP sustava u prodavaonici sladoleda Häagen - Dazs (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:996619
Vučemilo, Nera. "Uspostava HACCP sustava u prodavaonici sladoleda Häagen - Dazs." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:996619
Vučemilo, Nera. "Uspostava HACCP sustava u prodavaonici sladoleda Häagen - Dazs." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:996619
Vučemilo, N. (2022). 'Uspostava HACCP sustava u prodavaonici sladoleda Häagen - Dazs', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:996619
Vučemilo N. Uspostava HACCP sustava u prodavaonici sladoleda Häagen - Dazs [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:996619
N. Vučemilo, "Uspostava HACCP sustava u prodavaonici sladoleda Häagen - Dazs", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:996619